samenwerken

via het internet

online samenWerken

Werken in de 'Cloud' is niet meer weg te denken. Steeds meer apparatuur maakt gebruik van programma's en gegevens opgeslagen in de Cloud. Sommige computers zijn daarop al volledig ontworpen en ingesteld en hebben om die reden geen eigen harde schijf meer voor opslag van gegevens en programma's.

Welke Cloud is voor u geschikt en hoe zit het met de veiligheid?

John kan u adviseren en e.e.a. toelichten. John heeft veel ervaring met Google online toepassingen. Ook is John bekend met GSuite for Nonprofits en kan u assisteren bij de inrichting en het beheer.

Ook voor kleinere organisaties valt er veel te winnen met een goed doordacht concept voor het werken in de Cloud. Het online samenwerken is conceptueel anders dan het werken met lokale programma's. Op mijn blog publiceer ik tips omtrent dit onderwerp.

Online samenwerken ondersteuning door John Verschragen

Advies en implementatie

Voor particulieren, kleine- en middelgrote bedrijven.

John maakt uitsluitend gebruik van Google services voor email, opslag tekst en beeldbestanden. Door Gmail en Google Drive slim in te richten kan lokale opslag van bijlagen voorkomen worden en zijn alle documenten voortaan via alle, op internet aangesloten, apparaten toegankelijk.

Teksten, formulieren, spreadsheets, presentaties, etc. maar ook onder andere facturen, eigen briefpapier etc. worden in de cloud opgeslagen en kunnen benaderd worden via het internet. U bepaalt zelf wie de documenten mag bewerken, bekijken of voorzien van commentaar. In principe hoeft u documenten nooit meer als bijlage te verzenden. Mocht dit toch gewenst zijn kunt u zelf het formaat kiezen (o.a.: .doc, .txt, .pdf) waarin het verzonden wordt. particulieren en kleine organisaties tot 5 medewerkers kunnen, met een goed concept, uit de voeten 5 gratis e-mailaccounts van Google.

Google Services zijn voor particulieren (tot een bepaalde hoeveelheid opslag) gratis en voor bedrijven zijn deze diensten gebundeld onder Gsuite met opties om zelf emailadressen aan te maken en teamdrives te maken. Voor Gsuite zijn er verschillende prijsmodellen (neem contact op voor een kortingscode).

Non Profit organisaties met een ANBI status kunnen gebruik maken van GSuite basic via donatie. Neem contact met John op, hij kan u assisteren bij de procedure om u daarvoor te kwalificeren.

UURTARIEF

Alle werkzaamheden, inclusief aanpassingen media, worden verricht op basis van urenregistratie en verrekend á € 57,- per uur.

Voor particulieren en non-profits kunnen andere tarieven gelden. Neemt u hiervoor contact op via dit formulier.