Films & Series

Op zoek naar film en/of series?

Probeer dan eens deze tip: Zoek in Google op de tekst: 'Wat je kunt bekijken'.

Doe je dit in een browser dan krijg je meteen allerlei films en series te zien. Onder het knopje Services kun je eventueel jouw abonnementen selecteren.

Klik je op een item dan kun je deze meteen in jouw Kijklijst (Watchlist) plaatsen. Gezien? Dan klik je op "Heb je dit bekeken?".

Er zijn goede filters aanwezig om te filteren op genre. Het werkt gewoon perfect.

Nu komt het mooist: Zoek je dit op jouw Android toestel? Dan verschijnt de vraag in beeld of je dit op jouw Homescreen van je telefoon wil plaatsen. Pats! Nu heb je een geweldige app op je telefoon om voortaan films en series te zoeken.


Kijktip doorgeven aan John

Als je een film hebt gevonden in Google Search dan verschijnt er rechts op jouw computerscherm een venster met filminformatie.

Daaronder staat een beschrijving en ook acteurs worden vermeld. Probeer het maar eens uit.

Dat venster kun je gebruiken om een kijktip aan mij door te geven of om de film of serie in jouw eigen kijklijst te plaatsen.

Rechts van de titel zie je een icoon om te Delen. Klik daar op, selecteer e-mail en stuur de tip naar kijktip@johnverschragen.nl

Onder de titel zie je in het midden een knop om te 'vinken' indien je de film/serie bekeken hebt. Handig als je later de film weer eens tegenkomt.

Rechts een knop om op te klikken indien je dit item in jouw kijklijst (watchlist) wil plaatsen.

Jouw kijklijst wordt opgenomen in jouw verzamelingen oftewel collecties. Je kunt jouw collecties vinden onder https://www.google.com/collections

Mijn Kijklijst (nog te zien) staat hier.

De kijktips

En dan nu de kijktips! Ik heb geen rubrieken of genre's aangebracht. Sommige tip ik vanwege de actualiteit, andere vanwege de verhaallijn, fotografie, script, acteerkunst, muziek, enfin... kijk en oordeel zelf. De link onder de poster leidt naar de IMDB voor een uitgebreide beschrijving. Klik je op de poster, dan ga je naar Netflix, YouTube of in een enkel geval naar Apple TV om te bekijken. Onderaan deze pagina staan de docutips, sommige leerzaam en sommige schokkend. Helemaal onderaan staan de afleveringen van Mary Berry's Country House Secrets om je te vergapen aan een andere wereld.

Series

Klik op de poster om te kijken

Klik op titel voor IMDB beschrijving

Downton Abbey

Kijk ook de afl. over Highclere Castle onderaan deze pagina.

Films

Klik op de poster om te kijken

Klik op titel voor IMDB beschrijving

Documentaires

Klik op de poster om te kijken

Klik op titel voor IMDB beschrijving

Documentaire over de revolutie in Indonesië.

Mary Berry's Country House Secrets

Voor de Engeland liefhebbers. Te bekijken op YouTube. Er worden heerlijke gerechten geprepareerd. De historische inkijkjes op magnifieke locaties maakt dit tot een boeiende serie voor de liefhebbers van Engeland en Schotland.