Muziek

Music + YouTube

Ik heb zelf een abonnement op Music Youtube. Werkt waanzinnig goed en is zeer overzichtelijk. Je kunt het gratis gebruiken, dan heb je wel te maken met advertenties en moet je de app actief in je scherm hebben. Met een abonnement kun je de app ook op de achtergrond actief hebben, je kunt dus andere dingen doen op je telefoon en de muziek speelt gewoon door. Meestal stream ik mijn muziek meteen naar mijn speakers. Die heb ik middels een Google AudioCast aan mijn versterker aangesloten. De betaalde versie van Music YouTube kun je kosteloos 1 maand uitproberen via deze link. Tip: Neem een gezinsaccount en deel dit met je partner en je kinderen. Als accounthouder of gezinsbeheerder maak je een Google-gezinsgroep. Je kunt gezinsleden uitnodigen voor de groep en je lidmaatschap van YouTube Premium, YouTube Music Premium of YouTube TV met hen delen. Dan heb je dus nooit meer reclame op YouTube en Music.YouTube en wordt je van muziek altijd de beste versies aangeboden. Geloof mij, eenmaal aan Music YouTube gewend wil je niets anders meer. 🤓

Wat betekent muziek voor mij?

In 2002 ontstond bij Mark Johnson en Whitney Kroenke het idee om met een mobiele opnamestudio en camera's de straten van Amerika op te gaan op zoek naar inspiratie en de hartslag van de mensen. Deze muzikale reis resulteerde in de bekroonde documentaire "A Cinematic Discovery of Street Music."

Playing For Change is een beweging die is ontstaan ​​om de wereld te inspireren en te verbinden door middel van muziek. Het idee voor dit project kwam voort uit de algemene overtuiging dat muziek de kracht heeft om grenzen te doorbreken en afstanden tussen mensen te overbruggen.

En dit is precies wat muziek voor mij betekent.

Muzieklijsten

Ik heb een aantal muzieklijsten gemaakt naar de momenten van de dag. Deze kun je beluisteren via YouTube of Music Youtube. Mocht je een Music YouTube account hebben, zoek mij op, dan kun je je abonneren op mijn afspeellijsten (playlist) naar keuze en krijg je automatisch updates. Veel plezier met de muziek! Tip: klik op 'Shuffle' voor wisselende volgorde!

Zoek mij op - klik op op afbeelding

Heb jij suggesties? Voeg deze dan toe aan deze muzieklijst. Deze lijst heb ik open gezet voor samenwerken. Ik zal jouw suggesties zeker luisteren en misschien neem ik het op in een van de lijsten hierboven. 😃

Om samen te werken aan muzieklijsten binnen YouTube of Music YouTube heb je wel een betaalde account nodig.