Foto | Video

Foto en video services

Vragen over scannen van foto's negatieven, dia's of het maken van een film?

Foto's

Bent u in het bezit van waardevolle foto's, dia's of negatieven (in klein formaat) en zijn deze verkleurd of beschadigd? Laat deze dan scannen en restaureren dan kunt u ze opnieuw bekijken en afdrukken in groot formaat!

Of het nu een fotootje uit een oud reisdocument of een oude dia in glas betreft. Nadat het plaatje op hoge resolutie is gescand kan ik de foto digitaal restaureren zodat krassen, scheuren verdwijnen. Oude dia's of foto's zijn vaak verkleurd. Ook de kleur kan weer hersteld worden zodat de foto er weer als nieuw uitziet.

Voorbeeld van een instructiefilm van mijn website: https://sites.google.com/view/sites-demo-website/start

Film

U wilt een instructiefilm (HowTo) maken en online publiceren. Of u heeft een promo film die u wilt klaarmaken voor publicatie op uw website of bijvoorbeeld Google Maps. Dit kan op basis van foto's of films die al online staan, u levert deze aan, of we nemen een nieuwe film op.

Op basis van uw online of aangereikte materiaal en eventueel aangeleverde teksten wordt er een film gemaakt. Eventueel met rechtenvrije muziek er onder. Op YouTube kan deze film op drie verschillende manieren gepubliceerd worden:

  • privé; u bepaalt wie de film mag zien

  • verborgen; u bepaalt van waar de film bekeken mag worden (vanaf uw eigen website, intranet of bijvoorbeeld Google maps)

  • openbaar; de film is door iedereen op YouTube te vinden en te bekijken.