Wat als je leven een reis is?

Onze kinderen (hierboven links Dominique en rechts Melvin) maken van het leven een mooie reis. Soms letterlijk, Himalaya, Australië, New Zeeland, Tasmanië, Maleisië, Vietnam, India, Cambodja, Costa Rica, het is nauwelijks bij te houden waar ze allemaal geweest zijn en wat ze daar hebben gedaan. Terwijl zij de wereld ontdekken reizen Ella en ik ons suf door Nederland en ontdekken daar elke trip weer nieuwe mooie plekjes. Iets met leeftijd, ha, ha?

Soms figuurlijk, dan reist mijn dochter door de literatuur of de wereld van de opera en reist Melvin langs de stukken op een schaakbord of door de lens van zijn sterrenkijker naar verre hemellichamen die je soms alleen maar kunt zien door deze met lange sluitertijden te fotograferen.

Oké, dit wordt geen lang verhaal over de kinderen, elke ouder is natuurlijk trots op de kinderen. Om ze op deze plek te steunen vermeld ik hier nog de projecten waar ze mee bezig zijn.

Circusbende

Een stichting van Do met een paar vriendinnen ter bevordering van circustheater. Zij organiseren regelmatig fantastische festivals. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken! Zie hier een leuk artikel verschenen in MUG Magazine zomer 2022.

Zonnepanelen

Melvin is de man die u moet bellen voor zonnepanelen. In samenwerking met het bedrijf Volopzon legt hij op vakkundige wijze zonnepanelen op uw dak en sluit deze aan.